Incalzitor stationar Webasto

INCALZITOR STATIONAR WEBASTO, MAI MULT CONFORT!Incalzitor stationar Webasto prin GEMARAL

Intrati in masina, va simtiti confortabil si porniti – atat de frumoasa poate fi iarna daca aveti un incalzitor stationar Webasto. In loc sa razuiti in graba gheata de pe parbriz avand mainile inghetate, puteti sa dormiti un pic mai mult.
Incalzitorul stationar se poate porni prin telecomanda, prin ceas programator sau telefon / smartphone. In acest caz, aparatul porneste la ora setata si incepe sa incalzeasca intreaga masina cu un consum minim de combustibil. Webasto lucreaza cu o eficienta maxima pentru a va crea un climat placut in masina dumneavoastra. Vara, de indata ce se incalzeste vremea, pur si simplu schimbati modul de operare al aparatului in functia de ventilatie.

Incalzitor stationar autoMAI MULTA SIGURANTA!

Statisticile arata ca iarna, cele mai multe accidente au loc in primele 15 minute de la pornirea masinii. Motivele sunt vizibilitatea redusa si un timp de reactie mai mare datorita temperaturii scazute din habitaclu. Parbrizul si geamurile inghetate reprezinta un risc crescut de accident. Cu un incalzitor stationar Webasto aveti acum o vizibilitate buna inca de la pornire. Acesta va preincalzeste masina intr-un timp optim iar caldura din habitaclu previne formarea condensului si depunerea ghetii din nou pe geamuri.

GEMARAL recomanda instalarea unui incalzitor stationar produs de Webasto pe toate autoturismele proprietate personala, siguranta familiei trebuie pusa intotdeauna pe primul plan cand ne urcam la volan.

Incalzitor stationar Webasto

MAI PUTINE NOXE!

Incalzitorul stationar Webasto va ajuta sa protejati motorul masinii dumneavoastra precum si mediul inconjurator. Fiecare pornire cu motorul rece reprezinta o uzura in plus a acestuia. Un motor preincalzit necesita mai putin combustibil mai ales la pornire iar acest lucru compenseaza consumul de combustibil in faza preincalzirii masinii. Un lucru foarte important il constituie si faptul ca un motor preincalzit inseamna o scadere semnificativa a noxelor emise.

top