Despre GEMARAL

SC GE-MAR-AL SRL a fost înființată în anul 1992. Din anul 2005 desfășoară activitatea de import și distribuție de piese auto pentru mărcile grupului Fiat (Alfa Romeo, Lancia, Fiat) și IVECO.

Pe tot parcusul desfășurarii activității s-a urmărit și se urmărește în continuare îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor precum și practicarea unor tarife competitive, astfel ajungându-se la construirea unui portofoliu de clienți foarte diversificat.

Din 2010 societatea noastră și-a extins activitatea și în domeniul întreținerii și reparării autovehiculelor prin deschiderea unui service auto în Pitești.

Anul 2014 este anul in care societatea noastra a mai facut un pas inainte, inaugurand pe Soseaua de Centura a Bucurestiului un service auto ultra-modern, dotat cu echipamente de ultima generatie unde se ofera servicii de calitate superioara. Tot in acest an devenim dealer autorizat Webasto atat pe partea de montaje, service si garantii, dar si pe partea de vanzare si distributie pentru produsele binecunoscutului concern german.

2015 – GEMARAL Service este autorizat de catre IVECO ROMANIA ca service partener, intrand astfel in reteaua de dealeri si service-uri partenere IVECO din Romania. Oferim lucrari de garantie si post garantie, diagnosticari cu tester original IVECO, piese aftermarket si de origine.

Urmeaza ca in urmatorii ani sa ne mentinem ascensiunea si sa extindem activitatea si in alte orase mari din tara.

top

    Intotdeauna in echipa GEMARAL gasim locuri disponibile pentru cei mai buni! Te rugam sa aplici prin e-mail sau prin curier.

    Posturi disponibile pentru Mecanic Auto cu experienta. Te rugam sa ne trimiti CV-ul prin e-mail sau curier la adresa societatii noastre.

    Posturi disponibile pentru Electrician Auto cu experienta. Te rugam sa ne trimiti CV-ul prin e-mail sau curier la adresa societatii noastre.

    Posturi disponibile pentru Tehnician Diagnoza Auto cu experienta. Te rugam sa ne trimiti CV-ul prin e-mail sau curier la adresa societatii noastre.

    Posturi disponibile pentru Tehnician Webasto cu experienta. Te rugam sa ne trimiti CV-ul prin e-mail sau curier la adresa societatii noastre.