Aer Conditionat Webasto

GEMARAL va ofera o gama larga de sisteme de aer conditionat Webasto, ce asigura o temperatura constanta si confortabila. Acestea pot fi integrate cu usurinta pe diverse tipuri de vehicule si pot fi montate sub bordul masinii sau sub acoperis, in plafon sau in pozitie verticala. Sunt echipate cu un ansamblu extrem de eficient si durabil de ventilatoare si suflante ce asigura un flux de aer constant si o durata de viata indelungata.

Exista o varietate de accesorii si kit-uri de instalare disponibile in functie de tipul vehiculului. Acestea includ condensatoare ce pot fi montate pe acoperis sau sub sasiu, unitati de control, conducte de distributie aer precum si kit-ul de instalare potrivit. Pentru solutii complete, unele modele sunt prevazute cu functia de incalzire.

Siguranta si confort. O temperatura potrivita in cabina soferului sporeste atentia si concentrarea acestuia si astfel calatoria devine mai sigura. Aerul conditionat Webasto cu montare pe acoperis reprezinta solutia eficienta si compacta. Acesta poate fi personalizat in functie de vehicul si este foarte usor de montat. La cerere, carcasa exterioara poate fi vopsita in culorile vehiculului.

La GEMARAL puteti beneficia de montajul gratuit pentru sisteme de aer conditionat Webasto comandate. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon din website ori prin intermediul formularului de contact.

top

Prin GEMARAL puteti comanda urmatoarele sisteme de aer conditionat Webasto:

loader image
  • Cool Top Vario

  • Compact Cooler

  • Sisteme integrate aer conditionat